Actualidad

Noticias

Curso 4.0

Un grup de 14 empreses catalanes comença un curs de formació en l’àmbit de la indústria 4.0

17/05/2018
Està organitzat per la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa-, l’associació empresarial Secartys i la Comissió d’Indústria 4.0 d’Enginyers de Catalunya. L’objectiu de la formació, emmarcada en el context del Pacte Nacional per a la Indústria, és que les empreses industrials millorin les seves competències en transformació digital, coneguin els beneficis d’aquest procés i l’incorporin als seus models de negoci. Els participants aprendran a confeccionar un pla d’actuacions per a la transformació digital i analitzaran com incorporar als seus negocis tecnologies com ara la robòtica, la fabricació additiva, la realitat augmentada i virtual, la intel·ligència artificial o el machine learning.
Visita Showroom Simon

Visita al showroom de Simon

25/04/2018
El lunes 23 de abril, los alumnos del curso de movilidad eléctrica visitaron las instalaciones de Simon, empresa referente mundial en la fabricación de material eléctrico, sistemas de control iluminación y conectividad.
IluminacIoT

CICAT y Domotys organizan una mesa redonda sobre "IluminacIoT"

17/04/2018
El próximo 9 de mayo los clusters CICAT y Domotys organizan una mesa redodan en el Restaurante La Camarga, en Barcelona, para hablar sobre las tendencias que vinculan el sector de la iluminación con nuevas tecnologías como el IoT y que facilitan el control de las luminarias.
Curso

SECARTYS, ACCIÓ i la Comissió Indústria 4.0 d'Enginyers de Catalunya llencen la primera edició del Curs Indústria 4.0. Com abordar els reptes de la digitalització empresarial

13/04/2018
El curs presenta els diferents aspectes necessaris perquè el participant pugui entendre les implicacions de les diferents tecnologies de la Indústria 4.0 en les empreses, en els seus processos i en els seus models de negoci, així com adquirir les competències fonamentals per avançar en la seva implementació.